Logistics

 Assistance and Services

Proceduri vamale si de transport

 

Asistenta

In timplul constructiei/amenajarii standului cat si in timpul desfasurarii evenimentului, echipa TNT Productions va satisface cerintele specifice ale expozantilor. Alte servicii ca fax, copiator, vanzarea catalogului evenimentului, etc., vor fi asigurate la fata locului.

Servicii postale, Telefon, Fax

 

Sali de conferinte

TNT Productions ofera facilitati moderne pentru organizarea de congrese, simpozioane, intalniri de afaceri, workshop-uri, mese rotunde, petreceri, cocktailuri, prezentari de moda, evenimente promotionale, etc.

Asistenta medicala (prim ajutor)

Pentru cazuri medicale urgente, va rugam sa sunati la 112 de pe orice telefon disponibil.

Servicii turistice

Prin agentia de turism agreeata in calitate de partener oficial, va oferim: cazare la hotelurile din Arad, din tara si din strainatate, transport de la/catre aeroport cu masini inchiriate, rezervari bilete de avion pentru zboruri internationale si interne; turul turistic al Aradului si alte destinati in tara, calatorii si excursii de afaceri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati TNT Productions Romania.

Informatii privind transportul exponatelor si formalitatile vamale

Toate documentele legate de transport si vama trebuie sa indice clar:

– Numele Expozitiei;

– Pavilionul si numarul standului;

– Numele expozantului;

– Numele agentului vamal.

Pe pachete trebuie specificate aceleasi detalii. Pentru mai multe informatii privind comisionarul vamal sau alte detalii, cum ar fi documentatia necesara, formalitatile vamale si costruri aferente, conditii de vanzare, riscuri, asigurare, va rugam contactati TNT Productions.

Depozitare

La cerere, in limita spatiului disponibil, avem placerea sa va oferim spatii de depozitare pentru exponate sau alte bunuri.

Paza, asigurare, responsabilitati

Organizatorul asigura paza generala a salilor pe timpul noptii fara a fi raspunzator pentru siguranta si integritatea bunurilor/materialelor expozantilor aflate in afara standurilor sau in mijloacele de transport din zona de parcare a Complexului Expozitional.

– Asigurarea bunurilor este recomandata;

– Expozantul este pe deplin responsabil pentru nerespectarea regulilor de prevenire a incendiilor, inclusiv fumatul in stand fara permisiunea organizatorului.

Curatenie

Curatarea zonei, salilor si a culoarelor de trecere este asigurata de catre organizator. Serviciile speciale de curatenie a standului sunt disponibile inainte si in timpul expozitiei, la cerere.

Parcare

Locurile de parcare sunt disponibile langa zona expozitionala folosind permisele permanente de parcare la preturi atractive.

Transportul in comun, Taxi